Tot de dood, Simone Rozeboom

Tot de doodIn de stilte voelde ze zich extra kwetsbaar. Ze kon zijn zware ademhaling horen en ze was bang dat het andersom ook zo was. Het leek alsof de tijd stilstond. Ze was bijna in staat om zijn naam te roepen om maar een einde te maken aan de ondraaglijke spanning die door haar lijf gierde.
Opeens hoorde ze het kraken weer. Haar lichaam begon te trillen toen ze zich realiseerde dat hij doorliep. Voorbij haar schuilplaats. 
 

Het leven van Emma loopt op rolletjes. Ze heeft een leuke vriend, maar schijn bedriegt.
Haar vriend Jerry zegt van de ene op de andere dag, dat hij niet verder met haar wil. Ze wonen in New-York een fantastische stad.
Ze besluit om terug te keren naar Nederland. De avond voor haar vertrek heeft ze een fantastische seksuele ervaring met Rick. Voor Emma was het een spannend avontuurtje. Haar hart sloeg wel over als ze hem zag. Maar Jerry is nog niet helemaal uit haar gedachten
Als ze weer in Nederland is, dan vergeet ze Rick.
 

Maar Rick is haar niet vergeten en dat achtervolgt haar. Hij stuurt haar steeds berichtjes en hoe hij aan haar nummer komt is een raadsel. Toch blijft hij haar stalken met zijn berichtjes.
 krijgt  Emma een baan aangeboden als floormanager op het vakantiepark van haar tante en ze betrekt daar een vakantiehuisje. Emma heeft het naar haar zin en wil niet meer terug naar New-York.

Dan ontmoet ze Floris en ze is op slag verliefd. Ondanks Jerry en haar avontuurtje met Rick durft ze een relatie met Floris aan. Helaas is deze romance meer van korte duur.
 Floris wordt  op een dag levenloos gevonden wordt in de zee waar hij aan het kitesurfen was. Wat is hier gebeurd?
Rick blijft haar achtervolgen en zegt dat hij verliefd op haar is.  Emma geeft aan dat hij niets voor haar betekent. Vanaf dat moment loopt alles uit hand?

Ik vind Tot de dood, een mooi boek. Spannend en lekker vlot geschreven.
Dit boek is het debuut van Simone. Ik kijk uit naar andere boeken van haar.
Er zit vast nog iets leuks in haar pen.

Over de auteur

Simone Rozeboom groeide op in Zuid – Oost Friesland en woont sinds een aantal jaren samen met haar vriend, in Franker. Ze werkt deels in de management- ondersteuning en schrijft daarnaast freelance voor haar eigen tekstbureau. Tot de dood is haar debuut.

Informatie

Titel                 Tot de dood
Auteur            Simone Rozeboom
ISBN               9789492844460
Uitgeverij      Droomvallei
 
Bestel online knop
 
 
 
 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.