Tot zwijgen gebracht. Cecile Stok

Tot zwijgen gebrachtDe zaak van mijn leven

De vader van Mirna is al jaren geleden overleden. . Ze dacht dat ze zijn dood al had verwerkt. Maar dat is niet zo. Er gebeurt iets en dat brengt haar terug in de tijd. Een verborgen verdriet komt weer boven.
Mirna besluit dat ze op onderzoek uit gaat naar de dood van haar vader. Wat is er toen gebeurd?
In het boek neemt Cecile de lezer mee terug in de tijd. We lezen wat er dan allemaal gebeurd. Het is een drama. Mirna is helemaal de weg kwijt, maar wil flink zijn. Ze verdringt haar emoties en gaar door met haar leven. Maar kun je emoties verborgen houden. Of roept de tijd, gevoelens weer op?
Bij Mirna komt het verdriet weer boven.

Ze gaat in therapie en ze krijgt meer zelfvertrouwen. Mirna ontdekt dan de werkelijke feiten over de dood van haar vader. Dit is confronterend en het verdriet komt nu dubbel en dwars boven.
Gaat het haar lukken om dit grote verdriet te verwerken? Zal het haar lukken om haar oude pijn en schaamte te overwinnen?
Lees het in dit boeiende en emotionele boek.

Ik ben er stil van. Ik vind het moedig dat ze dit grote verdriet met ons deelt. Het is knap dat ze alles van zich af heeft geschreven. Een triest verhaal in een mooi jasje. En het boek leest als een trein, want het is ook spannend.

Meer over de auteur Cecile

Cecile  is moeder van twee volwassen dochters en werkt in een culturele instelling. Ze schrijft autobiografische romans over rouwverwerking en identiteit. Binnenkort komt haar nieuwe boek uit over de dood van haar vader: Tot zwijgen gebracht. Hier kun je meer lezen over de auteur en het boek.

Informatie

Titel           Tot zwijgen gebracht
Auteur       Cecile Stok
ISBN         9789492844019
Uitgeverij  Droomvallei

Tot zwijgen gebracht
Tot zwijgen gebracht
de zaak van mijn leven
Score 4.4 van 5 sterren.
€14,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

[wp_ad_camp_1]

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.