Achter de tralies schijnt de zon, Frank de Bruyn

Achter de tralies schijnt de zon Ik werd meegenomen en gevangengezet. Het enige wat ik wist was dat mijn leven als gigolo voorbij zou zijn. Dat ik mijn kinderen, ouders, zus en vrienden voorlopig niet zou zien. Mijn leven zou zich de komende twee jaren afspelen in een Italiaanse gevangenis. ‘Detenuto De Broejn’ werd ik daar genoemd. En zo stortte mijn hele leven in. Niets was meer wat het leek.’

Zo eindigt het eerste boek Niets is wat het lijkt van Frank de Bruyn dat afgelopen jaar verscheen over zijn gigolo periode.

Het tweede boek Achter de tralies schijnt de zon gaat verder waar dit boek eindigde. Frank verdween voor twee jaar onschuldig achter de tralies in Busto Arsizio.
Ja, de zon scheen achter de tralies maar daar had Frank niet veel aan. Maar hij liet de moed niet zakken, achter de wolken schijnt vaak de zon. Hij verzocht om een DNA-sporen onderzoek maar kreeg het niet. Frank mistte zijn familie en later bleek bewijsmateriaal vernietigd, en zijn familie werd niet ingelicht.

Frank werd als vermist persoon opgegeven. Hij kwam op de telex en verscheen bij Tros vermist. Frank werd iedere dag onderzocht omdat ze niet geloofden dat alles uit mijn maag was, ze hadden immers maar een kleine 500 gram gevonden. Voor Frank schijnt op dat moment de zon niet, hij weet niet wat hem te wachten staat. Hij probeert er wat van te maken, want eens komt de dag dat Frank de zon weer ziet schijnen.
Hoe het verder gaat met De Broejn de gigolo? Lees het in dit bijzondere boek, Achter de tralies schijnt de zon.

Radio tv en media over Frank de Bruyn

Lees hier meer over de auteur Frank de Bruyn

 Ik vind achter de tralies schijnt de zon, een bijzonder verhaal. Het is moedig dat Frank dit met ons deelt. Frank kan beeldend schrijven. Ik hoop dat de zon voor Frank weer is gaan schijnen. Een absolute aanrader.

Informatie

Titel             Achter de tralies schijnt de zon
Auteur         Frank de Bruyn
ISBN            9789402601176
Uitgeverij    Aerial

Bestel online knop

 

 

Achter de tralies schijnt de zon
Achter de tralies schijnt de zon
Score 4.6 van 5 sterren.
€32,95
4 - 5 dagen
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.