Unfu*k Yourself, Gary John Bishop

Unfuck yourselfStap uit je hoofd in je leven

Dit is een gids zonder bullshit, die een eerlijke aanpak bied om je te helpen bij zelfopgelegde beperkingen.
Heb jij  je ooit een hamster in een looprad gevoeld? Je trippelt verwoed rond door het leven maar om de een of andere reden kom je nergens terecht.

Het is natuurlijk makkelijk om een ander de schuld te geven. Je bent net gescheiden en daarom functioneer je niet zo goed.
Of je ziekte zorgt ervoor dat het niet zo lekker met je gaat. Maar is dat wel zo? Natuurlijk voor een deel is dit wel waar. Maar zelf kun je ook iets aan die stemmetjes in je hoofd,  die zeggen dat het ook niet makkelijk hebt. Gooi het roer om en kijk naar wat je wel kunt. Probeer positiever te denken.
Het zijn niet de andere mensen die je in de weg staan. Maar je zit met jezelf met in de knoop.  En jij kunt jezelf los maken. Natuurlijk kun je dit niet  alleen, je kunt ook hulp zoeken. Bovendien hoef je niet altijd een antwoord te vinden, want jij bent het antwoord. Probeer om negatieve gevoelens om te zetten naar positieve gevoelens.

Dit boek kan je daar bij helpen. Het is geen boek om als je in de problemen zit te gaan lezen. Maar als je even een duwtje in de rug nodig hebt, of je moet jezelf weer opladen, pak dan dit boek. Probeer om na te gaan wat precies het probleem is. Aan sommige dingen kun je zelf iets doen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar het is beter om naar het licht toe te gaan dan in het donker blijven hangen.

Ik vind Unfu*k Yourself een goed boek.  Geen boek om even te lezen. Er staat te veel informatie in en die komt binnen. Voor iedereen die het soms niet ziet zitten, is dit een absolute aanrader

Gary John Bishop is een expert in persoonlijke ontwikkeling. Dit boek werd oorspronkelijk in eigen beheer uitgegeven maar is inmiddels vertaald in meer dan 14 talen.

Informatie

Titel                  Unfu*k Yourself
Auteur            Gary John Bishop
ISBN               9789463190930
Uitgeverij    Scriptum

Bestel online knop

 

Unfu*k Yourself
Unfu*k Yourself
Stap uit je hoofd en in je leven
Score 4.0 van 5 sterren.
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Unfu*k Yourself
Unfu*k Yourself
Stap uit je hoofd en in je leven
Score 4.0 van 5 sterren.
€14,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.