Verborgen Spel, Laura Wiggers

Verborgen spelKaren is drieënveertig, heeft een leuke baan als vormgever en is getrouwd met Tom. Samen hebben ze drie kinderen. Tom besluit van de ene op de andere dag om weg te gaan. Karen probeert ondanks haar verdriet verder te gaan. Ze gaat een cursus mindfulness volgen. Karen flirt met andere mannen. Via Facebook komt ze weer in contact met een jeugdliefde. Ze noemde hem altijd Koen, de zoenkampioen. Zoenen kan hij nog wel maar verder wil Karen wel wat meer spanning.

Dan ontmoet Karen Mark, ze valt als en blok voor hem. Mark houdt van spannende seks. Er gaat een wereld voor Karen open. Langzaam wijdt hij haar in de wereld van bdsm, swingen en parenclubs. Mark zegt steeds dat zij aan moet geven wat ze wil. Karen gaat iedere keer een stapje verder. Sommige mensen in haar omgeving waarschuwen haar voor Mark. Ze gaat snuffelen in zijn spullen en ontdekt dingen waar ze haar vraagtekens bij oproept. Maar hij heeft alles voor haar over.
Wie is toch die Mark met zijn special seksvoorkeuren. Is Mark te vertrouwen?
Ik vond verborgen spel een goed boek. Laura laat zien hoe een alleenstaande moeder verder gaat met haar kinderen. Onzekerheid, , co-ouderschap, mindfulness, alles wordt besproken. Maar ook de wereld van sm en bdsm komt aan de orde en dat is goed, het zit nog te veel in de taboesfeer. En misschien geeft Verborgen spel een realistischer beeld.

Laura Wiggers is het pseudoniem van een succesvolle vrouw in de Nederlandse mediawereld. Na vele gesprekken met vriendinnen schreef zij een roman over scheiden, co-ouderschap en mindfulness, en voegde daar een flinke dosis erotiek aan toe. Wiggers is gescheiden en heeft sinds vijf jaar een nieuw samengesteld gezin.

Informatie

Titel Verborgen Spel
Auteur Laura Wiggers
ISBN 9789047203766
Uitgeverij Artemis en Co

Bestel online knop

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.