Verdoofd, Cis Meijer

VerdoofdLotte is vijftien jaar en woont bij haar vader. Ze heeft een sterke band met haar zus Nina. Haar zus vertrok voor een grootse modellencarrière als internationaal model. Nina had haar zus beloofd een keer per week een ansichtkaart zou sturen. Maar dan ontvangt Lotte meerdere kaarten met rare teksten en tekens erop. Lotte maakt zich zorgen om haar zus. Ze wil zo snel mogelijk naar Parijs. Haar vader wil in eerste instantie niet mee. Maar zelf heeft ze geen geld. Dan gaat hij toch voor de bijl. Lotte begint in Parijs aan een spannende zoektocht naar Nina. Ze gaat zelfs de catacomben in onder de stad. Daar belandt Lotte in een levensgevaarlijke situatie, iemand achtervolgt haar. Maar wie en waarom? Gebeuren de dingen echt, of hallucineert ze? Niemand gelooft dat Nina echt in gevaar is. Heeft Lotte’s intuïtie het bij het juiste eind of laat deze haar volledig in de steek? Slaagt ze haar zoektocht naar haar zus en weet ze haar op tijd te vinden?

Ik vind Verdoofd een leuk en spannend boek. Cis kan erg beeldend schrijven. Soms was het net of ik ook in Parijs was. Het boek leest lekker vlot en als je de omslag van Verdoofd ziet, dan wil je gewoon gaan lezen.

Cis Meijer (1970) groeide op in Delft, studeerde film- en televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkt als editor. Haar ervaring als model inspireerde Cis tot het schrijven van Verdoofd.

Informatie

Titel                       Verdoofd
Auteur                 Cis Meijer
ISBN                     9789026136450
Uitgeverij           Fontein

Bestel online knop

 

 

Politie niet betreden - Verdoofd
Politie niet betreden - Verdoofd
Score 4.7 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Politie niet betreden - Verdoofd
Politie niet betreden - Verdoofd
Score 4.7 van 5 sterren.
€14,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.