Vergeten dagen, Eveline Vanhaverbeke

Vergeten dagenHet is 2015. De gepensioneerde commissaris Gaston kijkt terug op zijn succesvolle carrière. Toch kan hij het niet echt afsluiten. Een zaak is nooit opgelost. Hij denkt aan een zaak die plaatsvond in 1983. Op een zomerdag zijn de tienjarige gehandicapte en zieke zoon van de kasteelheer, de zestienjarige dochter van een advocaat en een veertigjarige professor verdwenen. Gaston heeft toen de zaak grondig onderzocht. Helaas heeft de commissaris nooit een aanknopingspunt kunnen vinden.

Er was een ding dat de personen met elkaar in verband bracht. Ze waren alle drie op het feest dat de kasteelheer gaf, de avond voor hun verdwijning. Wat er daarna is gebeurd??
In een café waar de dorpsbewoners altijd samen kwamen is het stiller sinds de verdwijning van de drie personen. De zeventigjarige Annette dwaalt in haar lege café rond. De dorpelingen durven elkaar niet meer in de ogen te kijken. Wie weet wat? Alle personen worstelen met gevoelens. De levens van de betrokken personen zijn er door beïnvloed. Ze worstelen met hun gevoelens.
Gaston besluit het onderzoek een laatste kans te geven. Hij wil achter de waarheid komen. Maar wat was goed? En wat was kwaad? En wat is de waarheid?

Ik vind Vergeten dagen een boek om niet te vergeten. Een spannend verhaal in een hele mooie jas. De zinnen hebben ritme, de woordkeuze is prachtig. Dit mag je niet missen.

Eveline Vanhaverbeke is docent Frans en auteur. Na haar studies in de Romaanse taal- en letterkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven werkte ze als docente Frans. In 2010 verscheen haar romandebuut De kleur van de sterren (Manteau 2010 en Marmer 2013) waarvoor ze veel lovende kritieken ontving. De verborgen prelude is haar tweede roman

Informatie

Titel               Vergeten dagen
Auteur          Eveline Vanhaverbeke
ISBN              9789460682452
Uitgeverij     Marmer

Bestel online knop

 

 

Vergeten dagen
Vergeten dagen
Score 3.1 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Vergeten dagen
Vergeten dagen
Score 3.1 van 5 sterren.
€19,50
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.