Verhalen uit het kinderziekenhuis, Mariëtte Middelbeek

Verhalen uit het kinderziekenhuisMeer dan 1.000 medewerkers in het Wilhelmina Kinderziekenhuis zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week met hart en ziel bezig om zieke kinderen te behandelen en te verplegen. Wat zij meemaken in hun beroep vertellen ze in deze verzameling Verhalen uit het kinderziekenhuis.

Ouders moeten er niet aan denken, dat hun kind ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt. Als je kind naar het ziekenhuis moet willen ouders dat hun kind de beste zorg krijgt.
In het kinderziekenhuis proberen ze het kind de beste zorg te geven. Dat gebeurt iedere dag. De mensen die er werken doen dit met hart en ziel. In dit bijzondere boek lees je de verhalen uit het kinderziekenhuis, van traumachirurg tot schoonmaker en van verpleegkundige tot kok. Ieder heeft zijn eigen verhaal en ze hebben elkaar allemaal nodig. De verhalen ontroeren en soms moest ik huilen. Een ding is zeker, de lieve, unieke patiëntjes, staan centraal.

Ik vind Verhalen uit het kinderziekenhuis, een lief, ontroerend en een bijzonder boek. Een aanrader voor ouders waarvan een kind naar het ziekenhuis moet.

Meer boeken van Mariëtte

Over de schrijfster Mariëtte Middelbeek

Mariëtte Middelbeek (1983) is journaliste en auteur. Ze is auteur van romans voor een breed vrouwenpubliek. Ook schrijft ze een serie boeken over mensen die werken in de vuurlinie van onze samenleving, over hun ervaringen, hun emoties en hun verhalen.
Ze studeerde journalistiek in Utrecht en werkt in de tijdschriftenwereld, eerst als redacteur en later als hoofdredacteur. Ze debuteerde in 2009 met Single & Sexy en is de eerste Nederlandse bestseller chicklitauteur. Met het door de critici bejubelde Turbulentie zette ze eind 2009 een tweede serieuze stap in haar carrière als schrijfster. En met Status OK, dat in 2010 verscheen, heeft ze bevestigd ze dat ze serieus meetelt in dit genre.
Als journaliste en auteur werkt ze ook aan een serie boeken over mensen die werken in beroepen waar het er nog wel eens stevig aan toe gaat. Zo verscheen in 2009 het boek Verhalen uit de ambulance en in 2010 de uitgave Redders langs de kust.

Informatie

Titel           Verhalen uit het kinderziekenhuis
Auteur       Mariëtte Middelbeek
ISBN         9789460683336
Uitgeverij Marmer

Bestel online knop

 

 

Verhalen uit het kinderziekenhuis
Verhalen uit het kinderziekenhuis
opgetekend in het Wilhelmina Kinderziekenhuis
Score 4.4 van 5 sterren.
€6,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.