Vermist, Helen Vreeswijk

VermistBloedstollend avontuur op de Filipijnen

De mannen waren hooguit een paar meter van haar vandaan. De bladeren bewogen. Ze dacht aan thuis. Aan haar moeder die zich er waarschijnlijk niet van bewust was in wat voor nijpende situatie haar dochter was beland. Waarom moest ze zo nodig op stage in de Filipijnen? De Filipijnen – het klonk zo idyllisch. ‘Ik wil naar huis,’ jammerde ze zacht.

Een groep jongeren gaat op stage naar de Filipijnen. Na aankomst worden ze door een medewerker van hun resort naar de stagelocatie begeleid. De jongeren komen daar nooit aan. Een man smokkelt de jongeren en hun begeleider de jungle in. Daar wachten mensenhandelaren. Ze jongeren worden aan een inheemse stam verkocht. Alle sporen worden uitgewist. De groep is niet meer te traceren. Er gebeuren allerlei spannende dingen. Al snel hebben de jongeren door dat ze niet worden gered. Ze besluiten om zelf te ontsnappen. Dat is gevaarlijk, want de wildernis maakt het niet makkelijk. En als er dan ook nog een stammenoorlog uitbreekt, is de chaos compleet. Ze moeten vechten om te overleven.

Vermist, is in een woord geweldig. Het is een boek voor jongeren. Maar ook volwassen mensen zullen genieten van dit verhaal. Spannend, lekker vlot geschreven, gewoon een absolute aanrader.

Meer over de auteur Helen Vreesijk

Helen Vreeswijk werkte jarenlang bij de recherche. Haar ervaringen gaven haar inspiratie voor spannende en meeslepende verhalen. Inmiddels zijn al ruim 30.000 exemplaren van haar boeken verkocht en zijn meerdere titels vertaald.

Informatie

Titel              Vermist
Auteur          Helen Vreeswijk 
ISBN             9789000352517
Uitgeverij     Van Goor

Bestel online knop

 

 

Vermist
Vermist
Score 4.4 van 5 sterren.
€16,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.