Verras me, Sophie Kinsella

Verras meSylvie en Dan zijn al tien jaar getrouw. Dat is al een hele tijd. Ze hebben een lieve tweeling, een mooi huis en een prima baan. Dat ziet er allemaal goed uit, toch? Kan dit zo nog 68 jaar doorgaan? Of moet er wat meer spanning in de relatie komen. Het klinkt wel saai, 68 jaar hetzelfde.
Dan en Sylvie willen spanning in hun relatie houden. Daarom besluiten ze elkaar te verassen. Dan moet steeds iets leuks bedenken en Sylvie ook.

Zo komen er met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar of dat allemaal zo spannend is, dat is de grote vraag. Er gaat nogal wat mis. Dat zorgt voor hilarische taferelen maar soms ook ontroerend momenten.. Door al die zogenaamde verrassingen komen er ook andere  dingen aan het licht. En dat zorgt weer voor vragen en onzekerheid.
Sylvie heeft een keer in de gaten dat er iets voor komt en vindt het niet leuk. Ze draait het zo, dat het toch nog goed komt. Althans dat denkt ze. Maar Dan komt erachter dat Sylvie een spelletje heeft gespeeld. En soms vinden ze elkaars verrassing helemaal niet leuk. Of ze hebben allebei op hetzelfde moment een taxi besteld om iets te gaan. Ja, dat is ook lastig en blijft het allemaal nog wel leuk?

Verras me heeft mij niet verrast. Ik vind het allemaal een beetje saai. In het begin is het nog wel grappig, maar het gaat te lang door. Voor mij was het geen boek dat ik snel heb uitgelezen. Ik had zelf moeite om het uit te lezen.

Meer over de auteur Sophie Kinsella

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Mag ik je nummer even? en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

 Informatie

Titel            Verras me
Auteur     Sophie Kinsella
ISBN           9789044353624
Uitgeverij  The House of Books

 Bestel online knop

 

Verras me
Verras me
Score 3.7 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Verras me
Verras me
Score 3.7 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.