Verzwegen, René Appel

VerzwegenAls de moeder van Suzan is overleden vindt ze bij het opruimen een krantenbericht over een verkrachtingszaak. Het gaat over een jonge man Fred van der H.  Nu begrijpt Suzan waarom haar moeder met veel moeite de naam Fred uitsprak. Ze kon door de beroerte niet meer praten, maar wil haar dochter nog iets vertellen. Waarom heeft  haar moeder dit krantenartikel bewaard?

Suzan gaat op zoek. Haar moeder heeft Suzan nooit verteld wie haar vader is en ook dat wil Suzan uit gaan zoeken. Ze hoopt dat Ron haar man haar hier bij wil helpen. In eerste instantie lijkt het ook  of hij haar steun geeft. Maar later blijkt dat hij toch meer met andere dingen bezig is. Als Suzan bij haar moeder aan het sterfbed zit heeft meneer andere dingen aan zijn hoofd. Hij heeft een liefje en daar komt ze later achter. Deze liefde duurt niet lang en alles komt in een ander daglicht te staan. Fred, staat na een lange periode van opsluiting, zorg en begeleiding weer op eigen benen. Hij is inmiddels ouder. Soms heeft hij een terugval, grijpt naar de fles en wordt agressief. Dan kruisen hun paden elkaar. Suzan en Fred ontmoeten elkaar. Wat is er met Fred en wie is hij? Suzan komt door Fred in een lastige situatie terecht en voor hem ziet het er ook niet rooskleurig uit. Maar ook Ron krijgt het niet makkelijk. De dingen lopen anders dan ik had verwacht. Komt alles nog goed met deze mensen? Lees het in de spannende boek.

Ik vind Verzwegen een lekker vlot en spannend boek.  René neemt je mee in zijn verhaal. Een aanrader.

 Over de auteur René Appel

René Appel (Hoogkarspel, 1945) behoort al meer dan 25 jaar bij de top van de Nederlandse thrillerauteurs. Hij won De Gouden Strop twee keer – met De derde persoon en Zinloos geweld – en werd talloze malen voor deze prijs genomineerd. Bij ambo|anthos uitgevers verschenen Schone handen, Weerzin, Van twee kanten, Goede vrienden en meest recentelijk De advocaat. In totaal heeft René Appel bijna een kwart miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht in Nederland.De thriller Schone Handen is verfilmd.

Informatie

Titel               Verzwegen
Auteur           René Appel 
ISBN             9789026333729
Uitgeverij     Amboanthos

Bestel online knop

 

 

Verzwegen
Verzwegen
Score 3.5 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Verzwegen
Verzwegen
Score 3.5 van 5 sterren.
€10,99
Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.