Villa Toscane, Linda van Rijn

Villa ToscanaVoor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet.

Carlo Marino werkt bij de bank, maar helaas raakt hij zijn baan kwijt. Zijn vrouw Heleen en Carlo hebben al lang de wens om een Italiaanse agriturismo te beginnen. Die droom kan nu uitkomen. De twee kinderen gaan mee en in een oude hoeve beginnen ze een agriturismo. Er moet wel eerst worden verbouwd. Maar al snel hebben zij het naar hun zin. Ook de kinderen vermaken zich prima. Al snel komen er veel gasten. Carlo en Heleen genieten van hun nieuwe leven als gastheer en gastvrouw. Het Italiaanse leven lijkt ze toe te lachen. Ze voelen zich echt thuis in Toscane. Maar dan gebeuren er vreemde dingen. Hun droom wordt een nachtmerrie. Een gruwelijke gebeurtenis brengt een verzwegen verleden naar boven en dwingt hun om hun complete toekomst op het spel te zetten…

Villa Toscane is een heerlijk boek. Een spannend verhaal en het leest als een trein. Ik kon niet ophouden met lezen. Een mooi vakantieboek.
Villa Toscana is een prima vakantiethriller die heel vlot weg leest, vrij spannend is door een goed opgebouwde plot en goed toewerkt naar een overtuigend slot.

Informatie

Titel               Villa Toscane
Auteur          Linda van Rijn
ISBN              9789460681677
Uitgeverij     Marmer

Bestel online knop

 

 

Villa Toscane
Villa Toscane
Score 3.6 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Villa Toscane / druk Heruitgave
Villa Toscane / druk Heruitgave
literaire thriller
Score 3.6 van 5 sterren.
€17,95
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.