Vive La France, Linda van Rijn

Vive La FranceEsther en Rob gaan met hun dochter Isa op vakantie. Het begint thuis al met kleine aanvaringen. Esther probeert aan Rob te vragen wat er aan de hand is. Hij is constant met zijn telefoon in de weer. Rob wuift alles weg. Hij geeft aan dat het druk is op zijn werk en dat ze hem niet zo in de gaten moet houden.

Op de camping komen ze in contact met een andere man en vrouw. Het lijken leuke mensen, maar Esther heeft later zo haar vraagtekens. Als Rob dan plotseling van camping wil veranderen, weet ze het niet meer. Ze vindt het ook niet leuk voor Isa. Esther  probeert er wat van te maken. Samen met haar dochter gaat ze een dagje naar Parijs.  De dames hebben het erg naar hun zin. Toch kan Esther het vreemde gedrag van haar man niet uit haar hoofd zetten. Rob is er ook niet om ze op te halen van het station. Hij reageert  niet op haar berichtjes? Wat is er aan de hand? Is Rob dwars? Wil hij zijn vrouw en dochter niet ophalen? Als moeder en dochter op de camping komen weten ze waarom Rob er niet was? Maar dat is nog niet alles…

Ik vond Vive La France heerlijk om te lezen. Spannend en lekker vlot geschreven. Onderwerpen om over na te denken. Gewoon een aanrader.

Over Linda van Rijn

Linda van Rijn is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse locaties en tegenwoordig als manager bij een grote toeristische organisatie. Al die jaren bleef ze geïnteresseerd in literatuur en ze schreef verhalen, maar nooit met het doel auteur te worden. Dat veranderde na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer. Met haar succesvolle literaire thrillers Last Minute, Piste Alarm, Blue Curaçao, Winter Chalet, Viva Espana, Off Piste en de minithriller Vakantievrienden is ze inmiddels een gevestigd auteur in dit genre. Al haar boeken hebben in de bestseller top-60 gestaan.

Informatie

Titel                Vive La France
Auteur            Linda van Rijn
ISBN                9789460682353
Uitgeverij      Marmer

Bestel online knop

 

 

Vive La France
Vive La France
Score 3.6 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Vive la France
Vive la France
literaire thriller
Score 3.6 van 5 sterren.
€16,-
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.