Vlinder uit cocon, Sara K

Vlinder uit coconEen goede vriendin attendeerde mij op Vlinder uit Cocon. Sara nam contact met mij op. Toen ik de titel van het boek las wist ik het zeker, dit boek wil ik lezen. De omslag van het boek deed er nog een schepje bovenop. Het boek viel in de brievenbus en ik ging snel lezen.

Het verhaal

Isabelle is een jonge vrouw die niet veel ervaring heeft in de liefde. Afspraakjes met buurjongens lopen op niets uit.
Maar dan is daar Maurice. Hij is fitnessmedewerker en Isabelle is verliefd. Ze is onzeker omdat ze nog nooit seks heeft gehad met een man. Maar die onzekerheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. De seks die ze hebben kent geen grenzen. De vlinder fladdert vrolijk door.
Maar er zijn ook momenten dat het niet zo lekker gaat. Isabelle krijgt een discus hernia en dan komen seks en liefde even in een ander  daglicht te staan.
Isabelle ontdekt een aantal brieven die een familiegeheim boven water brengen. De lezer wordt niet lang in spanning gehouden wat betreft dit geheim. Even is er wat verwarring maar al snel pakt Isabelle de draad van het leven weer op. De relatie van Maurice en Isabelle gaat verder en hoe dit allemaal gaat? Lees het in Vlinder uit cocon.

Vlinder uit cocon viel een beetje tegen. De seks overheerste te veel in het verhaal. Het familiegeheim was goed bedacht, maar hing er maar een beetje bij. Jammer, maar ik vind het geen aanrader.

Over Sara K

Sara K  werd geboren in Duitsland en Leeft in België. Als kind schreef ze al vaak verhalen. Plots kwam het idee om een boek te schrijven terwijl ze aan het werk was. Ze werkt als hotelreceptioniste. Vaak liep ze tijdens het schrijven op een dood pad, maar door de steun en aanmoediging  van haar vriend is het uiteindelijk gelukt om dit boek te schrijven.

Informatie

Titel              Vlinder uit cocon
Auteur           Sara K 
ISBN             9789402220520
Uitgeverij      Boekscout

Bestel online knop

 

 

Niet meer leverbaar

Eén antwoord op “Vlinder uit cocon, Sara K”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.