In de voetsporen van de heldin, Edith de Wit

Edith de Wit
Edith de Wit

Ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven.

Met fictieve en waargebeurde verhalen van heldinnen. Stel je voor: er wordt een doos bij je afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen. Wat zou jij doen? Trek je ze aan? Zet je ze achterin je kast? Of breng je ze meteen naar de kringloop?

Dat is een lastige vraag. Het lijkt natuurlijk wel spannend. Ik denk toch dat ik de schoenen niet aan trek. Ben ik nu geen held? In de voetsporen van de heldin is een boek om over na te denken. Trek je de schoenen niet aan? Ga dan lekker zitten en volg de stappen van de heldin. Je ziet dan patronen in je eigen leven. Misschien zijn er dingen die je anders zou willen doen. Sta er voor open en probeer ze te veranderen. Zo, krijg je stap voor stap meer inzicht in je eigen leven. Sommige dingen komen op je pad, de vraag is hoe ga je hier mee om. Hoe stap je verder door het leven.

Edith de Wit dook in de schatkist van verhalen waarin vrouwen de hoofdrol spelen en ontdekte de twaalf episodes die iedere heldin, in fictie én in het echte leven, moet beleven om haar schat te vinden en thuis te komen. Naast de vele inspirerende voorbeelden uit literatuur en films, bevat dit boek ook waargebeurde verhalen van echte heldinnen en inzicht vragen om je eigen verhaal op het spoor te komen. Als je je eigen verhaal kent, sta je steviger in je schoenen en kun je met meer vertrouwen nieuwe wegen bewandelen.

Je verhaal wacht op je! Dus open de doos, klik met je hakken en ga op avontuur! Klik, klak, klik, klak, ik trek de stoute schoenen toch maar aan en ik ga op pad, wie weet andere heldinnen, kom ik jullie tegen. Ik vind In de voetsporen van de heldin een aanrader.

Informatie

Titel       In de voetsporen van de heldin
Auteur   Edith de Wit
ISBN      9789080964990
Uitgeverij S2

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.