Voorbedacht, Loes Den Hollander

VoorbedachtHet is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon. Ze  heeft een relatie met Phillipe. Ze wonen niet bij elkaar. Philippe wil soms ook graag alleen zijn. Als blijkt dat Marjon zwanger is dan krijgt Philippe vraagtekens bij hun relatie. Hij weet niet of hij wel een vaderrol wil vervullen. Op een dag geeft Philippe aan dat hij met zijn dochtertje Clarice naar zijn moeder wil.

Marjon vindt dit vreemd want Philippe had geen contact meer me zijn moeder  Toch verdwijnt hij op een dag met Clarice. Hij is nergens te bereiken en voor Marjon begint een nachtmerrie. Wat weet ze eigenlijk van deze man? Er gebeuren vreselijke dingen. Zelfs haar beste vriendin heeft de schijn tegen. De man van haar vriendin brengt Marjon ook op een dwaalspoor met zijn negatieve verhalen over zijn vrouw. Met haar broer en zijn vrouw loopt het contact beter dan het was. Er gebeuren iedere keer dingen die de lezer op het verkeerde been zetten. Een onverwacht bezoek van een onbekende vrouw brengt meer duidelijk in de zaak. Toch neemt de spanning weer toe, want wat was er allemaal aan de hand?

Ik vond Voorbedacht een spannend en boeiend verhaal. Loes zet je iedere keer op het verkeerde been. Tot en met de laatst bladzijde bouwt ze de spanning op. Een absolute aanrader!

Over Loes den Hollander

Loes den Hollander (Nijmegen, 1948) is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers. Nadat ze in 2001 een verhalenwedstrijd van Libelle won, begon ze serieus na te denken over een carrière als schrijfster. Vooral omdat de redactie van Libelle zo gecharmeerd was van dit verhaal, dat ze een zomerpocket uitbrachten met twee andere verhalen van haar hand. Zij sloot in 2006 haar werk als directeur van een gezondheidsinstelling af, en in datzelfde jaar debuteerde zij met de literaire thriller Vrijdag.

Informatie

Titel                Voorbedacht
Auteur           Loes den Hollander
ISBN               9789045204987
Uitgever        Karakter

Bestel online knop

 

 

Voorbedacht
Voorbedacht
Voorbedacht
Score 4.0 van 5 sterren.
€3,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Voorbedacht
Voorbedacht
Voorbedacht
Score 4.0 van 5 sterren.
€20,95
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.