Vraag niet waarom, Simone van der Vlugt

Vraag niet waaromVraag niet waarom is het derde deel in de serie met de jonge rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. In dit boek gaat het over een reeks van misdaden die zich afspelen in Alkmaar.

Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld.

Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar bindt. Is het toeval of niet? In eerste instantie lijkt het of er een dader aan het werk is. Maar is dat ook zo? Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga voor een mysterie. Want er moet een aanknopingspunt worden gevonden. Ze moeten iets vinden om de moordenaar te op te kunnen pakken.
Ondertussen maakt Tessa de zus van Lois  een moeilijke periode door. Bovendien heeft ze ook nog eens last van een gluurder. Voor beide zussen geldt dat het verleden dichterbij komt dan hun lief is.
Vraag niet waarom is een vlot geschreven, Nederlandse politieroman met een paar onverwachte wendingen waarin de spanning mooi wordt opgebouwd.

Simone van der Vlugt heeft meer dan 2 miljoen exemplaren van haar thrillers en historische romans verkocht. Ze won diverse prijzen voor haar boeken, waaronder de NS Publieksprijs voor ‘Op klaarlichte dag’.
Met de thrillerreeks waarin de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol speelt is Simone van der Vlugt een nieuwe weg ingeslagen. Hiervan zijn inmiddels drie delen, Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom, verschenen.Vraag niet waarom is het derde deel met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga.

Ik vind Vraag niet waarom een spannend boek. Het leest als een trein. Het verleden van de zussen is mooi in het verhaal verwerkt. Dat geeft een extra gevoel aan het verhaal. Een aanrader.

Informatie

Titel                   Vraag niet waarom
Auteur              Simone van der Vlugt 
ISBN                  9789041425782
Uitgeverij         Ambo/Anthos

Bestel online knop

 

 

Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Score 4.3 van 5 sterren.
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Score 4.3 van 5 sterren.
€7,-
1 - 2 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Vraag niet waarom - dwarsligger (compact formaat)
Vraag niet waarom - dwarsligger (compact formaat)
Score 4.3 van 5 sterren.
€9,70
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.