Vrouwen zonder genade, Camilla Läckberg

Vrouwen zonder genadeDrie onbekende vrouwen ontmoeten elkaar en hebben hetzelfde gruwelijke doel.
In dit  boek maak je kennis met drie vrouwen. Ze kennen elkaar niet persoonlijk. Maar ze ontmoeten elkaar on-line. Ze hebben een duister plan. Maar plannen zijn er om gewijzigd te worden. 
 

Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdgaat.
Ingrid wil wel weten wie die vrouw is. 

Birgitta is een basisschoollerares. Zij heeft weer een ander probleem. haar man  mishandelt haar en dit probeert ze te verbergen. Maar dan komt er een moment en is de maat vol. Brigitta vindt het welletjes. Maar wat kan zij doen?

Dan hebben we nog de Russische Victoria. Zij ontmoette haar Zweedse man online en emigreerde. Helaas is het anders dan het leek met deze man.. Op Internet leek hij zo lief en aardig.

Natuurlijk valt er veel te vertellen over deze vrouwen. Het is niet niks wat ze allemaal meemaken met hun mannen. Maar dat ga ik hier niet zeggen, het neemt de spanning van het verhaal weg.

Ingrid, Birgitta en Victoria drie verschillende vrouwen. Maar ze zitten alle drie vast in een verschrikkelijk relatie On-line spreken ze af ieder één echtgenoot te vermoorden, maar dat plan neemt een onverwachte wending… De dames gaan eerst op onderzoek uit. En de dames komen achter nare dingen. Wil je weten hoe het afloopt met de dames en hun plannen, lees dan dit spannende boek.

Ik vind Vrouwen zonder genade een mooi en spannend boek. Het las lekker vlot. Een echte aanrader.
 
Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 23 miljoen verkochte boeken. Haar Fjällbacka-serie, met Patrik Hedström en Erica Falck, krijgt uitstekende kritieken en heeft een groot en internationaal lezerspubliek. Van Gouden kooi werden meer dan 80.000 exemplaren verkocht. Vrouwen zonder genade is een ijzersterke novelle, zoals alleen Camilla Läckberg hem zou kunnen schrijven.
 

Informatie

Titel                  Vrouwen zonder genade,
Auteur           Camilla Läckberg
ISBN               9789044356274
Uitgeverij     The house of books

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.