Waar je ook heen gaat, Josine Marbus

Waar je ook heen gaatAlma was drie jaar toen haar vader de deur achter zich dichttrok en niets meer van zich liet horen. Haar moeder vertelt niets over hem. Ze krijgt een nieuwe vriend, Alma kan niet met Walter, de nieuwe vriend, opschieten. Het meisje krijgt er ook een broertje bij maar ook die band is niet sterk, het is gewoon haar stiefbroertje. Er komt ook een vriendje in haar leven maar ze laat hem niet écht toe.

Haar gevoelens zijn van haar en niemand kan tot haar doordringen. Met Walter heeft Alma steeds ruzie. Ze luistert niet naar hem het is immers niet haar vader. Maar waar is haar vader, denkt hij nog aan haar? Weet hij waar ze woont? Alma mist haar vader. Ze wil antwoorden. Alma is  ruim dertig jaar als ze een brief ontvangt. Haar vader wil haar ontmoeten. Zijn initiatief is haar langgekoesterde wens. Maar het vooruitzicht hem te zien maakt haar ook bang voor de waarheid. De ontmoeting met haar vader is kort en heel erg mooi omschreven. Een zeer speciaal slot van Waar je ook heen gaat.

‘Wees voorzichtig. Waar je ook heen gaat’.

Wat een fantastisch verhaal.  Lief, ontroerend, soms lekker pittig. Het slot is ontroerend, daar ben ik stil van.

Over Josine Marbus

Josine Marbus (1966) schreef de romans Winterkind, Oefenmeisjes, Borg en De opvolger, die in de pers alle zeer lovend zijn ontvangen. De schrijfster woont en werkt in Amsterdam. Ze baseerde dit boek op haar eigen ervaringen met een vader die ze pas na jarenlange afwezigheid tegen het einde van zijn leven nog een keer ontmoette.

Informatie

Titel              Waar je ook heen gaat
Auteur          Josine Marbus
ISBN              9789044533910
Uitgeverij    De Geus

Bestel online knop

 

 

Waar je ook heen gaat
Waar je ook heen gaat
Score 5.0 van 5 sterren.
€13,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Waar je ook heen gaat
Waar je ook heen gaat
Score 5.0 van 5 sterren.
€18,95
Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.