Wake-up call voor mannen, Jan Dijkgraaf

Wake-up call voor mannenJe kunt nog lang genoeg dood zijn

Mannen kunnen op een bepaalde leeftijd last krijgen van het ouder worden. Ze gaan meer roken, drinken en bewegen te weinig. Dat is vaak te zien aan hun lichaam. De jacht op vrouwen wordt dus lastig, want ze verzorgen zich ook niet meer zo goed. Maar juist op die leeftijd willen ze graag een mooie jonge vrouw aan de haak slaan. Dus is er werk aan de winkel.

Volgens auteur Jan Dijkgraaf gaan ze op die leeftijd ook geestelijk achteruit. Meneer zit in een wereld vol routineuze handelingen ze, zappen,  gaan naar de voetbal, en  de kroeg. Ze gaan al jaren  naar dezelfde camping, met dezelfde vrouw. Ze hebben al jaren dezelfde baan en  het lijkt of ze het allemaal wel best te vinden.
Maar dan komen ze tot besef dat ze  ouder worden. De tijd vliegt dus als ze nog wat van het leven willen maken, moeten ze aan de slag. Meneer wordt wakker geschud: de midlifecrisis. Er moet een mooie nieuwe auto komen. Sommige mannen ruilen niet alleen hun auto in maar willen ook een jongere vrouw. Zo heeft auteur Jan Dijkgraaf nog meer over mannen en hun aftakeling te vertellen. Mooie auto’s en jonge vrouwen zijn niet het antwoord voor de heren.

Wake-up call voor mannen moet je met een knipoog lezen. Gevoel voor humor is ook wel handig. Want de auteur kan soms scherp zijn. Maar dat maakt het juist ook weer zo leuk.
Beste mannen, vrouwen moeten ook op een bepaald moment in hun leven extra nadenken of ze niet vastroesten. Dus een goed boek voor mannen én vrouwen.

Over Jan Dijkgraaf

Jan Dijkgraaf werkt sinds 2010 als professioneel buttkicker. Daarvoor was hij onder meer hoofdredacteur van Metro, Management Team en HP/Tijd. Zijn missie: zorgen dat mannen niet als suffe sukkels richting kist glijden.

Informatie

Titel                   Wake-up call voor mannen
Auteur              Jan Dijkgraaf
ISBN                  9789055949410
Uitgeverij        Scriptum

Bestel online knop

 

 

Wake-up call voor mannen
Wake-up call voor mannen
je kunt nog lang genoeg dood zijn
Score 4.4 van 5 sterren.
€16,95
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.