Wat echt is, Daniela Hooghiemstra

Wat echt isNiets is wat het lijkt, ook de liefde niet.

Vanessa is de vrouw van Victor. Ze is klassenmoeder op eliteschool De Droom. Victor is een rijke zakenman. Het lijkt of het leventje van Vanessa op rolletjes loopt. De school betekent alles voor haar. Maar niets is wat het lijkt. Haar zoontje Jasper moet van de school af.

Zijn resultaten zijn onvoldoende. Wat nu? Want alles in haar leven draait om de school en Jasper. Maar nu valt haar droom in duigen Ze is moeder van Jasper en de vrouw van Victor. Maar wie is ze wie is zij eigenlijk? Vanessa gaat op zoek naar zichzelf. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Na een tijdje denkt Vanessa dat ze alles onder controle heeft. En ze heeft het gevoel alsof ze weet waar de fout zit. Vanessa leeft te krampachtig en maakt meer kapot dan haar lief is. Of dit goed is voor haar en  het gezin, dat is nog maar de vraag.

Ik vind Wat echt is een mooi verhaal. Het boek leest lekker vlot. Daniela kan beeldend schrijven. Ze zet je aan het denken. Een aanrader.

Meer over Daniela Hooghiemstra

Daniela Hooghiemstra (1967) was van 1971 tot 1986 leerling op De Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven en studeerde geschiedenis in Amsterdam. Na de postdoctorale opleiding journalistiek werd zij redacteur bij NRC Handelsblad. Samen met Dorine Hermans schreef zij de bestsellers Vertel dit toch aan niemand en Voor de troon wordt men niet ongestraft geboren over het negentiende-eeuwse hofleven. Sinds 2008 werkte zij aan de dissertatie over het leven van Kees Boeke.

Informatie

Titel            Wat echt is
Auteur         Daniela Hooghiemstra
ISBN            9789029507080
Uitgeverij    Arbeiderspers

Bestel online knop

 

 

Wat echt is
Wat echt is
Score 3.6 van 5 sterren.
€11,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Wat echt is
Wat echt is
Score 3.6 van 5 sterren.
€20,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.