Wat kan mij gebeuren, Babs van de Bergh

Wat kan mij gebeurenVoor Jink en Tibo, de kinderen die ik van René gekregen heb.

‘Voor sommigen komt dit bericht dubbel; sorry daarvoor. En ook sorry voor wat er komen gaat: Het partijtje gaat niet door, zaterdag! René is vanmiddag gevallen, heeft zijn bovenbeen gebroken en wordt morgen geopereerd. Het gaat zeker een keer door, maar niet zaterdag!’

De vrouw van René beseft nog niet wat haar te wachten staat. Een gebroken been, dat komt weer wel goed. Dus ze kan dit bericht aan haar vrienden sturen, ze hoeft zich geen zorgen te maken. Later blijkt dat René botkanker heeft, met de dood als gevolg. Zeven jaar later is René er niet meer. In Wat kan mij gebeuren, deelt Babs, haar zorgen en verdriet. Maar ook de  de liefde voor René. Babs en René hebben veel over zijn ziekte gepraat. René kon er goed mee omgaan, hij vond het voor de mensen die achter bleven erger. Erg triest, want René wist dat hij dood ging en Babs moest verder.  Ook na zijn dood probeerde ze de draad weer op te pakken.  Babs heeft ook veel nagedacht over de vraag hoe we om kunnen gaan met een steeds langer wordend sterfproces. Ze heeft zo haar eigen ervaringen. Ze schrijft hierover in het bijzondere boek, Wat kan mij gebeuren?

Ik vind het heel moedig dat Babs alles met ons heeft gedeeld. Wat kan mij gebeuren is lief, warm en emotioneel. Ik ben er stil van. Een absolute aanrader.

Meer over de auteur Babs van de Bergh

Babs van den Bergh was net afgestudeerd in de filosofie toen ze René Gude leerde kennen. In de 25 jaren daarna heeft zij gewerkt als beleidsadviseur. Zij was directeur op een ministerie te Den Haag, werkte daarna bij de Universiteit van Amsterdam en is nu werkzaam bij de vereniging van universiteiten.

Informatie

Titel          Wat kan mij gebeuren
Auteur      Babs van den Bergh
ISBN        9789045031156
Uitgeverij Atlas/Contact

Bestel online knop

 

 

Wat kan mij gebeuren?
Wat kan mij gebeuren?
leven met René Gude
Score 4.3 van 5 sterren.
€22,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, maandag in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Wat kan mij gebeuren?
Wat kan mij gebeuren?
Leven met René Gude
Score 4.3 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Wat kan mij gebeuren, Babs van de Bergh”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.