What the h@ck! Maria Genova

What the h@ckSpannend boek over de toenemende digitale gevaren

 
What the Ha@ck is een spannend verhaal met belangrijk actueel thema.
Want het zal je maar gebeuren, je telefoon of pc wordt gehackt. Je bent alles wat je hebt opgeslagen kwijt. Je denkt natuurlijk,  dat zal mij niet gebeuren. Nou, vergis je niet.
Het overkomt André, hij is dertien jaar en gelooft zijn ogen niet. Alles is weg op zijn computer.

Bij hem in de klas  zit Sanne, een lief meisje. Haar broer Ricky wil hem helpen. Ricky weet veel over hacken en hoe jij je kunt beschermen tegen die vervelende inbrekers.
Andre besluit de strijd aan te gaan met de cybercriminelen. Hoever durft André te gaan in zijn strijd tegen de kwaadaardige hacker? Hij bedenkt een game en het anti-hack¬platform Hackshield, waarmee hij andere jongeren wil waarschuwen. Als DarkHacker13 dit ontdekt, valt hij op allerlei ¬manieren aan. Hij neemt de mobiel van André over en stuurt vanuit zij naam vervelend berichten.
Op school wil niemand meer met hem praten en Sanne kijkt hem niet meer aan.
André voelt zich ellendig, hij heeft niks gedaan. Kan het nog goed komen met deze jonge man?
Er gebeuren heel veel dingen in dit spannende boek. Die ga ik jullie niet verklappen. Het is leuker om het zelf te lezen, toch? Natuurlijk wil je ook weten of het goed komt met André en Sanne.  
Achter in het boek staan allerlei leerzame tips. Het is duidelijke taal dus het leest het lekker vlot. En je kunt aan de slag inbrekers tegen te houden,
 
Ik vind What the Ha@ck een erg leuk boek. Het is lekker vlot geschreven. Een aanrader voor jong en oud.
Journaliste Maria Genova won met haar werk al diverse prijzen en is een van de meest gevraagde sprekers over privacy en cybercrime in Nederland. Ze schreef onder meer Sexy selfies, over sexting, geheime chats en naaktfoto’s, en de bestseller Komt een vrouw bij de h@cker. Het is haar missie om jongeren en hun ouders weerbaar te maken tegen de toenemende digitale gevaren.

Informatie

Titel                   What the Ha@ck!
Auteur            Maria Genova
ISBN               9789020622447
Uitgeverij      Kluitman 
Bestel online knop
 
 
 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.