Wie storm zaait, T. C. Boyle

Wie storm zaaitTwee buitenstaanders worden verliefd op elkaar – samen tegen een wereld vol burgermannetjes, wetsdienaren en kwaadwillenden.

Adam is een zoon van een schooldirecteur en Vietnamveteraan. Hij krijgt niets voor elkaar. Adam vliegt van de ene school naar de ander, en aan psychiaters heeft hij ook geen gebrek. Adam is een tijdbom. Hij verzamelt wapens, slaapt in de wildernis, legt er een papaverveld aan en gaat zonder nachtkijker de deur niet uit.

Adam ontmoet Sara. Zij is veertig jaar en gescheiden, ze houdt erg veel van dieren. Sara is ook tegen álles, globalisering, samenzweerders, overheidsgeweld. en autogordels. Ze hebben een  stormachtige verhouding maar Sara merkt dat ze niet de enige is. Adam is wel erg met zijn vijanden bezig is. Gaat de storm liggen…

Wie storm zaait gaat over de drang naar totale onafhankelijkheid en de dorst naar geweld, en hoe deze twee hand in hand gaan. Boyle weet als geen ander zijn vinger om de polsslag van de tijd te leggen.

Ik vond Wie storm zaait niet lekker vlot lezen. Ik moest te vaak stoppen met lezen. Het verhaal nam me niet mee.

Over T.C. Boyle

Coraghessan Boyle (1948, Santa Barbara, Californië) heeft 24 romans geschreven en minstens evenzoveel prijzen gewonnen, waaronder de Robert Kirsch Award van de LA Times in 2014. Hij woont in Santa Barbara, in een huis van de beroemde Frank Lloyd Wright. Boyle wordt beschouwd als een van de belangrijkste Amerikaanse schrijvers.

Informatie

Titel               Wie storm zaait
Auteur           T. C. Boyle
ISBN               9789048821969
Uitgeverij     Meridiaan

Bestel online knop

 

 

Wie storm zaait
Wie storm zaait
roman
Score 4.5 van 5 sterren.
€7,90
7 - 10 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.