Zeezicht, Linda van Rijn

zeezichtJan en Anouk kunnen dit jaar niet op vakantie naar Spanje. De zaken staan er niet goed voor. De kinderen Timo en Lena vinden het jammer dat ze in Nederland blijven.
De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. Ze gaan nu met Timo en Lena naar Bergen aan Zee. Daar kunnen ze gratis in het vakantiehuis van een bevriende zakenrelatie  verblijven.

Anouk gaat liever naar Spanje, maar ze is er wel aan toe om even weg te zijn. De laatste maanden waren erg druk en er was heel veel spanning. Jan moest personeel ontslaan en ze had ook nog haar eigen baan. Ook de kinderen hadden, zorg liefde en aandacht nodig. De relatie van Jan en Anouk gaat niet echt geweldig. Anouk hoopt dat de vakantie daar verandering in kan brengen. Op dit moment heeft Jan niet veel aandacht voor haar. Hij is meer met zijn computer bezig. Op vakantie lijkt het beter te gaan. Jan is ontspannen en als hij ook nog te horen krijgt dat de zaak een grote order heeft gekregen, gaat het eindelijk wat beter met zijn humeur. Met Anouk gaat het ook beter. Ze ontmoet een leuke man en ze krijgt veel aandacht van hem. Maar het gaat te ver. De gevoelens van Anouk slaan op hol. En over meneer de charmeur krijgt ze zo haar twijfels. Ze wil een surpriseparty voor Jan zijn veertigste verjaardag organiseren.

Had ze dat maar nooit gedaan…..

Zeezicht, is weer een boek om lekker in weg te kruipen. Het leest lekker vlot. Ik vond het niet echt spannend. Maar het verhaal nam me wel mee. Net als de andere boeken van Linda, een aanrader.

Over de auteur Linda van Rijn

Linda van Rijn is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse locaties en tegenwoordig als manager bij een grote toeristische organisatie. Al die jaren bleef ze geïnteresseerd in literatuur en ze schreef verhalen, maar nooit met het doel auteur te worden. Dat veranderde na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer. Met haar succesvolle literaire thrillers Last Minute, Piste Alarm, Blue Curaçao, Winter Chalet, Viva Espana, Off Piste en de minithriller Vakantievrienden is ze inmiddels een gevestigd auteur in dit genre. Al haar boeken hebben in de bestseller top-60 gestaan.

Informatie

Titel              Zeezicht
Auteur         Linda van Rijn
ISBN            9789460682766
Uitgeverij    Marmer

Bestel online knop

 

 

Zeezicht
Zeezicht
literaire thriller
Score 3.9 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Zeezicht
Zeezicht
literaire thriller
Score 3.9 van 5 sterren.
€16,-
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.