Zingen is gaaf!, Esther en Yvonne van der Ham

Zingen is gaaf!Zingen en muziek is voor veel mensen een grote bron van inspiratie. Het ontspant, maakt blij en is erg leuk om samen te doen. Wij beleven er veel plezier aan. Loesje en Snoesje laten dat aan jullie zien en ervaren. Veel plezier!

Groeten van de zussen Esther en Yvonne.

Ik heb zeker genoten van dit mooie, vrolijke boekje. De katten van Loesje en Snoesje genieten ook van het zingen. Maar niet alleen de katten vinden het leuk. Steeds meer dieren genieten van de vrolijke noot. Maar ook opa, doet een leuk riedeltje. Kennen jullie dit liedje nog? In een groen, groen, groen, knolle, knolle land Zingen is gaaf, ziet er vrolijk uit. Alleen van de prachtige illustraties van Esther krijg je vanzelf wel een vrolijk gevoel. Het verhaal is ook om vrolijk van te worden. Zus Yvonne geeft ook een vrolijke noot aan het verhaal. Lees dus dit mooie, vrolijke boek en zing.

Ik vind Zingen is gaaf, fantastisch. Het is een snoesje. Lekkere vrolijke kleuren, een leuk verhaal. Ritme in de zinnen en dat nodigt uit tot zingen.

Over de schrijfster Esther van der Ham

Schrijft en illustreert kinderboeken. Ze is uitgever bij Droomvallei Uitgeverij   Haar boeken zijn positief, creatief en inspirerend. Esther is (natuurlijk) kindercoach. Ze woont met haar man en twee kinderen in Breda.

Informatie

Titel                Zingen is gaaf!
Auteurs           Esther en Yvonne van der Ham
ISBN                9789491886461
Uitgeverij        Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Zingen is gaaf
Zingen is gaaf
Score 4.0 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.