Zomerliefde, Jette Schröder

ZomerliefdeHerkenbare liefdesverhalen voor meisjes die van zwijmelen houden

De zomervakantie komt er aan en Lot heeft er zin in. Ze krijgt een leuk vakantiebaantje op het werk van haar vader. Daar hoort ze dingen die niet leuk zijn voor haar vader. Ze probeert haar vader te helpen, want die heeft het niet makkelijk. Iedere dag gaat ze naar het populaire Bosbad. Lot en haar vriendin Marleen zijn hele goede vriendinnen.

De meisjes delen alles samen. Maar daar komt verandering in als een ander meisje haar beste vriendin probeert af te pakken. Lot voelt zich buitengesloten. Lot krijgt ook vlinders in haar buik voor David. De broer van Lot en zijn vriend Timo denken anders over deze mooie jongen. Lot vindt Timo de vriend van haar broer een irritante jongen. Hij zou kaartjes voor haar en David regelen voor het zomergala maar hij heeft dit niet gedaan. Wat een vervelende dingen. Kan dit allemaal nog goed komen? Komt haar vader uit de problemen. En kunnen zij en Marleen weer vriendinnen worden? Lot wil graag in een mooie jurk naar het zomergala.
Of dit allemaal lukt? Dat lees je allemaal in zomerliefde.

Zomerliefde is een leuk boek voor jonge meisjes. Lekker zwijmelen. Het ziet er erg mooi en vrolijk uit. Dus dames genieten maar.
Meer liefdestestjes, liefdesdossiers en liefdesadvies van Jette op Jouw Love Story

Over Jette Schröder

Jette Schröder schreef op de middelbare school al voor Sesamstraat en kindertijdschrift Bobo. Inmiddels richt ze zich volledig op het schrijven voor jonge lezers. Hierbij houdt ze haar doelgroep goed voor ogen. LoveStory is haar eerste liefdesserie voor jonge meiden.

Informatie

Titel                  Zomerliefde
Auteur              Jette Schröder
ISBN                  9789048824243
Uitgeverij        Moon

Bestel online knop

 

 

LoveStory 1 - Zomerliefde
LoveStory 1 - Zomerliefde
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Zomerliefde
Zomerliefde
€10,99
Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.