De zoon van Artan, Guido Kees

De zoon van ArtanHet geheim van de draak
Naar een verhaal van Klaus Verscheure

Ik ging op vakantie en mijn boeken lagen al klaar. Een paar dagen voor vertrek, kreeg ik een  pakje. Drie boeken van Guido Kees. Een van de drie is De zoon van Artan het is geschreven door Guido Kees. Naar een verhaal van Klaus Verscheure.

Ga mee op avontuur in de middeleeuwen

Een avontuur was het zeker om dit boek te lezen.
De burcht waar Wolf woont, wordt geteisterd door een verschrikkelijke draak. De vader van Wolf is ridder en hij wil het monster te grazen nemen. Wolf wil mee, maar zijn vader wil dat hij op de burcht blijft. De vader van Wolf is spoorloos verdwenen. Wolf trekt er op uit om actie te ondernemen. Tijdens zijn zoektocht krijgt Wolf hulp van mensen waarvan hij het niet had verwacht. De zoon van de smid, een bosmeisje en een echte wolf sluiten zich bij hem aan. De grote vraag is natuurlijk of ze de draak kunnen verslaan? En kunnen ze de vader van Wolf weer vinden? Lees het in dit spannende verhaal, vol wapengekletter, drakengebrul en hoefgetrappel.

Ik vind De zoon van Artan, een spannend verhaal. Guido Kees kan toveren met woorden.  Hij neemt je mee  op een zoektocht naar de draak. Een geheim is het zeker, want, wat is er toch met die draak?

Lees ook Het Potlood

Over Guido Kees

Van de auteur Guido Kees verschenen inmiddels drie boeken: ‘Geen spoor van Kevin’, ‘The Pencil’ en ‘Het  Potlood’. ‘The Pencil’ is één van de weinige niet-Amerikaanse boeken die eerst in Amerika gepubliceerd werden. ‘Het Potlood’ verscheen in 2015 op de Nederlandstalige boekenmarkt en werd meteen opgemerkt. Filmproducent Martin Dewitte haalde de filmrechten voor ‘Het Potlood’ binnen.

Informatie

Titel               De zoon van Artan
Auteur           Guido Kees
ISBN              9789401433822
Uitgeverij      Lannoo

Bestel online knop

 

 

De zoon van Artan 1 - Het geheim van de draak
De zoon van Artan 1 - Het geheim van de draak
Score 3.0 van 5 sterren.
€8,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De zoon van Artan
De zoon van Artan
het geheim van de draak
Score 3.0 van 5 sterren.
€14,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.